Božićne zabave

Datum objave: 20. 12. 2017.

Ovu godinu članovi Kreativne udruge mladih zaista su se potrudili oko organizacije humanitarnih božićnih zabava. Biti će čak tri zabave i to sve tri u našem dobro poznatom discu pod nazivom “Teretana”. Prva zabava nešto je drugačijeg sadržaja od ostalih ponajviše jer je to ujedno i Glow Party. Party na kojem ćete se moći obojiti glow bojama, te samim time vidjeti svoje kreacije pod UV svijetlom. Treba napomenuti da je ovo prvi glow party u Teretani, ali nimalo ne sumnjamo u uspjeh. Glow party je u subotu, 23.12.2017. sa početkom u 21:00 h. Druga zabava je 25.12.2017. u 01:00 h, odnosno poslije polnoćke. Te treća zabava je 25.12.2017. sa početkom u 21:00 h. Za ove tri zabave zadužena su dva DJ-a, DJ Apiii te DJ Berta. Odlična atmosfera u Teretani nikad nije upitna, zabava do samih jutarnjih sati uz domaće, strane i narodne hitove. Ispod možete pronaći link svakog događaja, te pronaći još detaljnijih informacija o samim zabavama.

Christmas Glow Party – 23.12.2017. – 21:00 h

Christmas Party – 25.12.2017. – 01:00 | PART 1