Pokladna povorka i prva zabava u 2018. godini | Kreativna Udruga Mladih LIMES

Pokladna povorka i prva zabava u 2018. godini

Datum objave: 07. 2. 2018.

Članovi naše udruge nastavljaju tradiciju, te evo drugu godinu za redom organiziraju Pokladnu povorku u Slavonskom Kobašu, koja je prije svega organizirana radi druženja naših mališana, no naravno i onih starijih koji imaju vremena za zabavu! Pozivamo roditelje da obuku svoju djecu u nedjelju, 11. veljače 2018. godine. Povorka počinje u 14:00 h,  u Ulici Nikole Zrinskog, odnosno kod kuće obitelji Lalić. Sami plan i put povorke će Vam dodatno objasniti naši članovi udruge koji budu tamo. Naravno kako nitko ne bi ostao žedan i gladan, udruga će sponzorirati sokove i slatkiše koje će djeca moći uzeti na završetku povorke u parku. Samo jedna stvar nam može pokvariti našu povorku, a to je kiša. U slučaju kiše povorka će se, nažalost, odgoditi.

Ovdje možete posjetiti i naš Facebooku događaj : Pokladna povorka u Slavonskom Kobašu

Naravno treba napomenuti da će se 10. veljače 2018. sa početkom u 21:00 h održati prva zabava ove godine u Disco “Teretani”. Zabava pod nazivom “Valentine’s Party” koji će oduševiti sve posjetitelje sa brojim iznenađenjima koje Vam spremamo! Dobro poznati DJ Apiii napraviti će odličnu atmosferu uz domaće, strane i narodne hitove koji će svirati do samih jutarnjih sati. Posjetite naš događaj na Facebooku ukoliko Vas zanimaju pojedinosti oko samog događaja.

Valentine’s Party – Disco “Teretana” – Slavonski Kobaš

Paintball Klub “Limes” – Facebook