Uspješne zabave

Datum objave: 02. 1. 2018.

Proteklih dva tjedna naša udruga Limes imala je četiri zabave u našem discu pod imenom “Teretana”. Prva zabava pod nazivom “Chistmas Glow Party” održan je sa 23. na 24.12.2017.  Christmas Glow Party protekao je u odličnoj atmosferi koju je domaćnim, stranim i narodnim hitovima podizao DJ Apiii koji je iz Oriovca. Ovo je jedna u nizu od zabava gdje nam naš dobar prijatelj i sada već dobar partner pomaže u organiziranju naših zabava, trebamo napomenuti da DJ Apiii to sve radi iz svoje dobre volje te potpuno besplatno, na čemu mu je naša kreativna udruga mladih “Limes” uistinu zahvalna. Uz odličnu glazbu tu su bile dvije djevojke, Blaženka i Anamarija Andrić koje su ocrtavale svoje kreacije po rukama i licu sa UV bojama koje su kasnije pod UV svijetlom osvijetlile plesni podij, te se ovim putem zahvaljujemo i sestrama Andrić na pomoći. Druga zabava pod nazivom “Christmas Party Part 1” održan je u noći 25.12., točnije nakon same polnoćke. Istina da je vrijeme za zabavu bilo upola kraće nego na običnim zabavama, ali posjećenost i dalje je bila na visokom nivou. Za odličnu glazbu bio je zadužen naš DJ Berta koji je ujedno i član naše udruge. Treća zabava održana je sa 25. na 26.12.2017. pod nazivom “Christmas Party Part 2” .  Zabava koja će svim posjetiteljima ostati u sjećanjima, a posebno vrijednim konobarima koji su se trudili poslužiti sve goste. Zagrijani DJ Berta u istom ritmu odradio je i Christmas Party Part 2. Nakon par dana Kreativna udruga mladih “Limes” organizirala je doček Nove godine u Teretani. Velika posjećenost koja je sve iznenadila napravila je odličnu atmosferu koja je trajala cijelu noć, do samih jutarnjih sati. Dijelove atmosfere naših zabava možete pogledati u našim foto galerijama.

Doček Nove godine – FOTO

Christmas Party’s – FOTO